Haluatteko tarjota ikimuistoisen elämyksen, joka nostaa tunnelman kattoon? Me esiinnymme syntymäpäiväjuhlista suuriin messutapahtumiin. Yritysjuhlat, ravintolakeikat, ulkoilmakeikat – kaikki onnistuvat.

Voitte tilata sopimuksen mukaisen sambashown ja/tai rentoa brasilialaista pagodea soittavan yhtyeen.

Sambashow

Sambakoulu Império do Papagaio on Suomen menestyksekkäin sambakoulu, jonka loistelias sambashow on vertaansa vailla. Aitoa, elävää musiikkia jokaisessa esityksessä – tätä saat pääkaupunkiseudulla vain meiltä! Ryhmämme koostuu niin näyttävistä fantasia-asuisista tanssijoista kuin taidokkaista soolotanssijoista upeissa sambabikineissään ja komeissa puvuissaan. Musiikista vastaa koulun oma bateria, rumpuryhmä, yhdessä melodian, kielisoittimet ja laulajat, kanssa. Tämä takaa lupaamamme aidon riolaisen tunnelman! Otamme myös yleisön mukaan tanssimaan niin halutessanne.

Esitysten pituudet ja ryhmän koko ovat sovittavissa. Tyypillisimmillään sambashow’n kesto on 15 – 25 min. Yleensä esiinnymme illan aikana yhden tai kaksi kertaa, joskus jopa kolme. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja tapahtumanne luonteen mukaisesti.

Papagode

Papagode on sambakoulun pagodeyhtye, joka soittaa, laulaa ja loihtii tilanteeseen kun tilanteeseen aidon brassitunnelman!

Pagode, samba de mesa, partido alto, samba de raíz … sambistojen rakastamalla rennommalla samban tyylillä on monta nimeä. Pagodessa käytettävät perkussiosoittimet ovat karnevaalisambaa kevyempiä. Melodiasoittimilla sekä laululla on erityisen tärkeä rooli.

Yhtyeen missio on kasvattaa brasilialaisen musiikin suosiota Suomessa ja tehdä sen eri tyylejä tunnetuksi. Yhtyeen soitossa voi kuulla sambaa ja sen eri muotoja, virtuoosimaista soitintaiturointia choroa, sekä brasilialaista pop-musiikkia. Yleisön riemuksi yhtye soittaa usein myös Rion tunnetuimpien sambakoulujen nopeita batucada-kappaleita, juuriaan kunnioittaen.

Vuonna 2016 perustettu Papagode on tänä päivänä yhtye, jonka kokoonpanoon kuuluu perkussiosoittimien lisäksi useita kielisoittimia ja kolmehenkinen puhallinsektio. Yhtye onkin Suomessa uniikki tällaista kokemusta et saa muualta. Tämä porukka laulaa ja pitää ääntä!

Samba on afrobrasilialaisen kulttuurin ilmentymä. Terminä alun perin juhlia tarkoittava ”pagode” yleistyi Brasiliassa 70- ja 80-luvuilla tarkoittamaan monipuolista populaaria musiikkia ja sen myötä sitä soittavia yhtyeitä. Pagoden sanotaan syntyneen brasilialaisilla takapihoilla ja sitä soittavat muusikot kerääntyvätkin vielä monesti saman pöydän ääreen, usein edessään lasillinen olutta ja kasvoillaan leveä hymy.

Pagoden legendaarisiin, stadionluokan konsertteja soittaviin klassikkoyhtyeisiin lukeutuvat mm. Fundo de Quintal ja Grupo Revelaçao – ja sen tulkitsijoina ovat brasilialaisen musiikin suuret nimet, kuten Beth Carvalho ja Zeca Pagodinho.

Papagaio paikalla!

2024
Maaliskuu
Tropical Oasis Club, CoolHead Taproom, Helsinki
Helmikuu
Siltanen Bar, Helsinki
Tammikuu
Yritystilaisuus, Kalasatama, Helsinki

2023
Marraskuu
Linnanmäki Gaala, Helsinki
Super Samba Weekend, Tampere
Lokakuu
Linnanmäki Valokarnevaali, Helsinki
Elokuu
Midnight Run, Helsinki
Helinä Rautavaaran museo, Espoo
Taiteiden yö, Helsinki
Kesäkuu
Radio Nova Festivaali, Helsinki
Malmin tapahtumakesä, Helsinki
Helsinki-päivä, Helsinki
HSC Baile do Carnaval, Apollo Live Club, Helsinki
Toukokuu
Yksityistilaisuus, Ravintola Snygg, Helsinki
MTV Huomenta Suomi, Helsinki
Helmikuu
Mardi Gras Carneval, Storyville, Helsinki

2022
Lokakuu
Linnanmäki Valokarnevaali, Helsinki
Syyskuu
Midnight Run, Helsinki
Tuusula Pride, Jokelan Tiilitehdas, Tuusula
Elokuu
Taiteiden yö, Helsinki
Brazilian Day, Cool Head, Helsinki
Heinäkuu
Internationales Samba Festival, Coburg, Saksa
Kesäkuu
HSC Baile do Carnaval, Apollo Live Club, Helsinki
HSC Pre Baile, Mummotunneli, Helsinki
Toukokuu
CISO Awards, yritysten verkostoitumistapahtuma, Scandic Marina, Helsinki
Huhtikuu
Wappubloco, Helsinki
Maaliskuu
Tanssigaala Ukrainan tueksi, Aleksanterin Teatteri, Helsinki
Kauppakeskus Arabian synttäririeha, Helsinki

2021
Marraskuu
Helsingin joulukadun avajaiset, Helsinki
Yritystilaisuus, JCDecaux, Helsinki
Lokakuu
Jokereiden jääkiekko-ottelu, Helsinki-halli, Helsinki
Linnanmäki valokarnevaalit, Helsinki
Syyskuu
Kauppakeskus Iso Omenan synttäririeha, Espoo
Kauppakeskus Kaaren synttäririeha, Helsinki
Elokuu
Yksityistilaisuus, Repoveden kansallispuisto, Kouvola

Paikalla yli 30 vuoden ajan!

Keikkamyynti

Voitte ottaa meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: keikat (at) papagaio.fi