KESÄN ONLINE-TANSSITUNNIT

Koronatilanteen vuoksi Papagaion toiminta jatkuu online-tanssitunteina.

TERVETULOA TUNNEILLE! 💚❤️💛

FB LIVE : G.R.E.S. Império do Papagaio
https://facebook.com/imperiodopapagaio/

Tunneista jää myös tallenne Facebookiin, joten voit jatkaa sambaamista silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Osa tunneista on nähtävillä myös YouTube Live kanavalla: @imperiodopapagaio https://www.youtube.com/user/imperiodopapagaio

Lisätietoja sambakoulun toiminnasta saat osoitteesta tiedotus@papagaio.fi


Tervetuloa Império do Papagaioon – Stadin omaan sambakouluun!

SAMBAKOULUN TOIMINTA

Império do Papagaio on perinteikäs helsinkiläinen sambakoulu. Tarjoamme kaikenikäisille mahdollisuuden oppia ja treenata aitoa brasilialaista karnevaalisambaa – tanssia ja soittoa – sekä osallistua jokavuotiseen karnevaalikulkueeseen. Seuraavan kerran Helsinki Samba Carnaval järjestetään perjantaina ja lauantaina 12.-13.6.2020.

Kevätkautemme alkaa maanantaina 13.1.2020 ja päättyy keskiviikkona 20.5.2020. Uusille kokeilijoille ensimmäinen tunti on maksuton, tervetuloa! Aikuisten tunneille ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Kaikki tuntimme pidetään Töölössä omassa treenitilassamme.

Tämän lisäksi värikäs sambayhteisömme esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa. Haluatteko tarjota ikimuistoisen elämyksen, joka nostaa tunnelman kattoon? Sambakoulu Império do Papagaio on Suomen menestyksekkäin sambakoulu, jonka loistelias sambashow on vertaansa vailla. Aitoa, elävää musiikkia jokaisessa esityksessä – tätä saat pääkaupunkiseudulla vain meiltä!

Parhaimmat fanituotteet löydät verkkokaupastamme.
Sambakoulumme toimintaa tukemassa mukana: Honda Marine

LUKUJÄRJESTYS KEVÄT 2020

Lukujärjestys kevät 2020