Tervetuloa Império do Papagaioon – Stadin omaan sambakouluun!

SAMBAKOULUN TOIMINTA

Império do Papagaio on perinteikäs helsinkiläinen sambakoulu. Tarjoamme kaikenikäisille mahdollisuuden oppia ja treenata aitoa brasilialaista karnevaalisambaa – tanssia ja soittoa – sekä osallistua jokavuotiseen karnevaalikulkueeseen. Seuraavan kerran Helsinki Samba Carnaval järjestetään lauantaina 12.6.2021.

Kevätkautemme alkaa maanantaina 11.1.2021 ja päättyy perjantaina 21.5.2021. Uusille kokeilijoille ensimmäinen tunti on maksuton, tervetuloa! Toimitilamme ovat Töölössä, missä kaikki tunnit normaalisti pidetään. Tämän hetken tilanteesta johtuen bateriatreenit ovat tauolla ja suurin osa tanssiopetuksesta käynnistyy nyt kauden aluksi etäopetuksena ainakin 31.1. asti. Päivitämme tietoja tänne ja muihin kanaviimme aina tilanteen muuttuessa.

Tämän lisäksi värikäs sambayhteisömme esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa. Haluatteko tarjota ikimuistoisen elämyksen, joka nostaa tunnelman kattoon? Sambakoulu Império do Papagaio on Suomen menestyksekkäin sambakoulu, jonka loistelias sambashow on vertaansa vailla. Aitoa, elävää musiikkia jokaisessa esityksessä – tätä saat pääkaupunkiseudulla vain meiltä! Tällä hetkellä parhaat tilaisuudet keskittyvät ulkotiloihin tai läheisyyden suhteen hyvin väljästi suunniteltuihin tapahtumiin.

Parhaimmat fanituotteet löydät verkkokaupastamme.
Sambakoulumme toimintaa tukemassa mukana: Honda Marine