Tervetuloa Império do Papagaioon – Stadin omaan sambakouluun!

SAMBAKOULUN TOIMINTA

Império do Papagaio on perinteikäs helsinkiläinen sambakoulu. Tarjoamme kaikenikäisille mahdollisuuden oppia ja treenata aitoa brasilialaista karnevaalisambaa – tanssia ja soittoa – sekä osallistua jokavuotiseen karnevaalikulkueeseen. Seuraavan kerran Helsinki Samba Carnaval järjestetään lauantaina 12.6.2021.

Kevätkautemme alkaa maanantaina 11.1.2021 ja päättyy perjantaina 21.5.2021. Uusille kokeilijoille ensimmäinen tunti on maksuton, tervetuloa! Toimitilamme ovat Töölössä osoitteessa Oksasenkatu 1-2 (väestönsuojatiloissa), missä kaikki tunnit normaalisti pidetään.

Jatkamme tiistain, keskiviikon ja lauantain viikkotunteja kesäkuun loppuun asti!

Tunnit toteutuvat opettajatilanteen mukaan ja ne pidetään mm. säästä riippuen joko sambakoulun tiloissa hybridinä (paikan päällä ja online) tai ulkona (ei online-mahdollisuutta).

Seuraa ilmoittelua Facebook-ryhmässämme!

G.R.E.S. Império do Papagaio -ryhmä

Tämän lisäksi värikäs sambayhteisömme esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa. Haluatteko tarjota ikimuistoisen elämyksen, joka nostaa tunnelman kattoon? Sambakoulu Império do Papagaio on Suomen menestyksekkäin sambakoulu, jonka loistelias sambashow on vertaansa vailla. Aitoa, elävää musiikkia jokaisessa esityksessä – tätä saat pääkaupunkiseudulla vain meiltä! Tällä hetkellä parhaat tilaisuudet keskittyvät ulkotiloihin tai läheisyyden suhteen hyvin väljästi suunniteltuihin tapahtumiin.

Parhaimmat fanituotteet löydät verkkokaupastamme.
Sambakoulumme toimintaa tukemassa mukana: Honda Marine