Sambakoulu Império do Papagaio on yleishyödyllinen yhteisö, jolla ei ole palkattua henkilökuntaa. Voittoa tavoittelemattomana yhdistyksenä pyrimme pitämään harrastusmaksut mahdollisimman alhaisina, jotta kenellä tahansa olisi mahdollisuus lähteä mukaan toimintaan.

Tämä tarkoittaa, että jäsenistö itse huolehtii talkoohengessä kaikesta toiminnasta. Sambakoulu Papagaio tarjoaa edullisinta, monipuolisinta, laadukkainta ja tietenkin yhteisöllisintä tanssin- ja soitonopetusta ikään ja sukupuoleen katsomatta. Uusille kokeilijoille ensimmäinen tunti on maksuton, tervetuloa!

Tilimaksut
Tilinumero: FI1880001802105628 (Danske Bank). Muista käyttää tilimaksuissa aina oikeaa viitettä!

Muut maksutavat: pankkikortti, luottokortti, käteinen, MobilePay, Smartum, ePassi ja Edenred. Katso lisätietoa alapuolelta!

HUOM! MobilePayllä, Smartumilla, ePassilla ja Edenredillä voi maksaa ainoastaan harjoitusmaksuja, ei esim. jäsenyyttä, karnevaalimaksua tai tuotteita.

Kun olet maksanut jäsenmaksun, käy täyttämässä jäsentietosi tällä jäsentietolomakkeella, jos olet uusi jäsen tai jos et ole ollut jäsenenä edellisellä kaudella. Voit myös milloin tahansa päivittää muuttuneita tietojasi saman lomakkeen kautta.

Hinnasto

MaksuSummaViitenumero
Jäsenmaksu50 € (elo-heinä)1300
Kausimaksu (tanssi ja soitto)*150 € (syksy tai kevät, vain jäsenille)20006
Baterian kausimaksu*50 € (syksy tai kevät)10100
Lasten kausimaksu40 € (syksy tai kevät)55550
Sisarus-kausimaksu30 € (syksy tai kevät)55550
Kertatreenimaksu8 € (kerta)1229
Tanssitreenikortti 5 krt (voimassa 6 kk)35 € (myös ei-jäsenille)10003
Tanssitreenikortti 12 krt (voimassa 6 kk)*60 € (vain jäsenille)10003
Kurssimaksutvaihtuvat12344
Esiintyvän ryhmän kausimaksu60 €2037
Karnevaalimaksu45 € aikuiset
30 € lasten ja nuorten ryhmät
2011
Papagaion paidat ja mekotvaihtuvat7773
SSKL-paidatvaihtuvat6664
Levytvaihtuvat20200

*HUOM! Aikuisten kausimaksut ja 12 kerran kortti edellyttävät aina jäsenyyttä eli jäsenmaksun maksamista (mieluiten tilille). Jäsenyys on voimassa koko toimikauden eli 1.8.-31.7.

Aikuisten maksut
12 kerran tanssikortti on henkilökohtainen eikä niitä saa myydä eteenpäin. Molemmat tanssikortit ovat voimassa kuusi (6) kuukautta. Niiden voimassaoloa voi pidentää kolmella (3) kuukaudella maksamalla 15 euron kertamaksun niin kauan kuin kausi on vielä voimassa.

Aikuisten soittotunneilla on käytössä kausimaksu.

Uusille tulokkaille ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen!

Lasten ja nuorten maksut
Lapset ja nuoret eivät maksa jäsenmaksua vaan 40 euron suuruisen harjoitusmaksun erikseen syksy- ja erikseen kevätkaudelta. Katso tilinumero ja viite yläpuolelta!

Rahastajien paikallaolo harjoitustiloissa
Rahastajat ovat paikalla aikuisten tanssitunneilla ennen tunnin alkua. Rahastajat ovat mukana myös silloin, kun koulu järjestää maksullisia kursseja.

Maksutavat
Voit maksaa Papagaion tuotteita, jäsenmaksuja ja harjoitusmaksuja käteisellä, pankki- tai luottokortilla, kun rahastajamme ovat paikalla. MobilePayllä, Smartumilla ja ePassilla voi maksaa harjoitusmaksuja, muttei jäsenyyttä, karnevaaleja eikä tuotteita. Myös käteismaksut kirjataan maksupäätteellä. Jos maksupäätteelle merkitään sähköpostiosoite, tai maksupääte tunnistaa jäsenen maksukortista, maksaja saa kuitin maksusta sähköpostilla.

Jos maksat harjoitusmaksuja MobilePayllä, kirjoita vastaanottajakenttään koodi 57511 ja viestikenttään joko kirjain T (tanssi) tai B (bateria) riippuen siitä, mitä harjoituksia olet maksamassa.

Smartum-seteleillä voi maksaa niiden arvoa vastaavalla summalla samaan tapaan, kuin käteisellä. Jos setelien arvo ei riitä, lopun voi maksaa muulla tavalla. Jos setelien arvo ylittää maksettavan summan, erotusta ei korvata.

ePassimaksulla maksaessa on otettava huomioon maksun voimassaoloaika. Näytä rahastajalle voimassa olevaa ePassimaksutositetta esim. mobiilisovelluksellasi ennen tunnin alkua.

Voit suorittaa maksun myös myös suoraan pankkitilille. Päivitämme maksusuoritukset jäsenrekisteriin aika ajoin. Jos haluat lunastaa tuotteita pian maksun jälkeen, otathan mukaan maksutositteen.

Jäseneksi liittyminen
Ensimmäistä kertaa Papagaion jäseneksi liittyvän tulee täyttää jäsentietolomake joko Luolalla tai tällä sähköisellä lomakkeella ja maksaa jäsenmaksu. Jäseneksi voi liittyä yli 18-vuotias yksityishenkilö. Jäsenenä voit ostaa jäsenhintaisia tuotteita ja palveluita sekä osallistua sambakoulun ja sambakoulujen liiton tapahtumiin (kuten vuosittain sambakarnevaaleille) sekä vuosikokouksiin.

Alle 18-vuotiaat eivät maksa jäsenmaksua, vaan kausimaksua, eivätkä näin ollen ole varsinaisia jäseniä. Alaikäiset kausimaksun maksaneet harrastajamme saavat kuitenkin osallistua sambakoulun ja liiton tapahtumiin. Kokousedustajien taas tulee olla täysi-ikäisiä.