Sambakoulu Império do Papagaio on yleishyödyllinen yhteisö, jolla ei ole palkattua henkilökuntaa. Voittoa tavoittelemattomana yhdistyksenä pyrimme pitämään harrastusmaksut mahdollisimman alhaisina, jotta kellä tahansa olisi mahdollisuus lähteä mukaan toimintaan.

Tämä tarkoittaa, että jäsenistö itse huolehtii talkoohengessä kaikesta toiminnasta. Sambakoulu Papagaio tarjoaa edullisinta, monipuolisinta, laadukkainta ja tietenkin yhteisöllisintä tanssin- ja soitonopetusta ikään ja sukupuoleen katsomatta. Uusille kokeilijoille ensimmäinen tunti on maksuton, tervetuloa!

Karnevaalimaksu 2018
Aikuisten karnevaalimaksu on 45€ ja alle 18-vuotiaiden 30€.
Lisäksi jäsenmaksun tai lapsilla kevään kausimaksu tulee olla maksettuna.

Tilimaksut
Tilinumero: FI1880001802105628 (Danske Bank). Muista käyttää tilimaksuissa aina oikeaa viitettä!

Muut maksutavat: pankkikortti, luottokortti, käteinen, Smartum-setelit (rahastajien ollessa paikalla harjoitustiloissa). Katso lisätietoa alapuolelta!

Viitenumerot

MaksuSummaViitenumero
Jäsenmaksu45 € (elo-heinä)1300
Baterian kausimaksu45 € (syksy/kevät)10100
Lasten kausimaksu40 € (syksy/kevät)55550
Sisarus-kausimaksu25 € (syksy/kevät)55550
Tanssitreenikortti 12 krt50 € vain jäsenille10003
Tanssitreenikortti 5 krt30 € 10003
Kausimaksu (tanssi ja soitto)150 € (syys/kevät)20006
Kurssimaksutvaihtuvat12344
Levytvaihtuvat20200
Karnevaalimaksu45 € aikuiset
30 € lapset ja nuoret
2011
Papagaion paidat ja mekotvaihtuvat7773
SSKL-paidatvaihtuvat6664
Kertatreenimaksu8 € (kerta)1221

HUOM! Tanssiminen ja soittaminen yllä olevilla jäsenhinnoilla edellyttävät aina jäsenyyttä eli 45 eron jäsenmaksun maksamista (mieluiten tilille). Jäsenyys on voimassa koko toimikauden eli 1.8.-31.7.

Aikuisten maksut
Paikan päällä suoritettavalla treenikertamaksulla voit käydä ainoastaan tiistain, torstain ja perjantain tanssitunneilla. 12 kerran tanssikortti on henkilökohtainen eikä niitä saa myydä eteenpäin. Aikuisten soittotunneilla on käytössä kausimaksu. Uusille tulokkaille ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen!

Lasten ja nuorten maksut
Lapset ja nuoret eivät maksa jäsenmaksua vaan 40 euron suuruisen harjoitusmaksun erikseen syksy- ja erikseen kevätkaudelta. Katso tilinumero ja viite yläpuolelta!

Rahastajien paikallaolo harjoitustiloissa
Rahastajat ovat paikalla tiistaisin torstaisin ja perjantaisin n. puoli tuntia ennen tunnin alkua. Rahastajat ovat mukana myös silloin, kun koulu järjestää maksullisia kursseja. Huomioithan, että muina päivinä opettajat eivät myy tuotteita tai edes luovuta tilille maksamiasi tuotteita. Näin tunnit alkavat joutuisasti.

Maksutavat
Voit maksaa Papagaion tuotteita, jäsenmaksuja ja harjoituskortteja käteisellä, pankki- tai luottokortilla, kun rahastajamme ovat paikalla. Myös käteismaksut kirjataan maksupäätteellä. Jos maksupäätteelle merkitään sähköpostiosoite, tai maksupääte tunnistaa jäsenen maksukortista, maksaja saa kuitin maksusta sähköpostilla

Smartum- seteleillä voi maksaa niiden arvoa vastaavalla summalla samaan tapaan, kuin käteisellä. Jos setelien arvo ei riitä, lopun voi maksaa muulla tavalla. Jos setelien arvo ylittää maksettavan summan, erotusta ei korvata.

Voit suorittaa maksun myös myös suoraan pankkitilille. Päivitämme maksusuoritukset jäsenrekisteriin aika ajoin. Jos haluat lunastaa tuotteita pian maksun jälkeen, otathan mukaan maksutositteen.

Jäseneksi liittyminen
Ensimmäistä kertaa Papagaion jäseneksi liittyvän tulee täyttää jäsentietolomake (esim. Luolalla) ja maksaa jäsenmaksu. Jäseneksi voi liittyä yli 18-vuotias yksityishenkilö. Jäsenenä voit ostaa jäsenhintaisia tuotteita ja palveluita sekä osallistumaan sambakoulun ja sambakoulujen liiton tapahtumiin (kuten vuosittain sambakarnevaaleille) sekä vuosikokouksiin.

Alle 18-vuotiaat eivät ole maksa jäsenmaksua, vaan kausimaksua, eivätkä näin ollen ole varsinaisia jäseniä. Alaikäiset kausimaksun maksaneet harrastajamme saavat kuitenkin osallistua sambakoulun ja liiton tapahtumiin. Kokousedustajien taas tulee olla täysi-ikäisiä.