Sambakoulu Império do Papagaio on yleishyödyllinen yhteisö, jolla ei ole palkattua henkilökuntaa. Voittoa tavoittelemattomana yhdistyksenä pyrimme pitämään harrastusmaksut mahdollisimman alhaisina, jotta kenellä tahansa olisi mahdollisuus lähteä mukaan toimintaan.

Tämä tarkoittaa, että jäsenistö itse huolehtii talkoohengessä kaikesta toiminnasta. Sambakoulu Papagaio tarjoaa edullisinta, monipuolisinta, laadukkainta ja tietenkin yhteisöllisintä tanssin- ja soitonopetusta ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Uusille kokeilijoille ensimmäinen tunti on maksuton, tervetuloa!

Tilimaksut

Tilinumero: FI1880001802105628 (Danske Bank). Muista käyttää tilimaksuissa aina oikeaa viitettä!

Muut maksutavat: pankkikortti, luottokortti, MobilePay, Smartum, ePassi ja Edenred. Katso lisätietoa alapuolelta.

Smartum-logo
Epassi-logo

HUOM! Smartumilla, ePassilla ja Edenredillä voi maksaa ainoastaan harjoitusmaksuja, ei esim. jäsenyyttä, karnevaalimaksua tai tuotteita.

Kun olet maksanut jäsenmaksun, käy täyttämässä jäsentietosi tällä jäsentietolomakkeella, jos olet uusi jäsen tai jos et ole ollut jäsenenä edellisellä kaudella. Voit myös milloin tahansa päivittää muuttuneita tietojasi saman lomakkeen kautta.

Hinnasto

MaksuSummaViitenumeroMobilePay-numero
Jäsenmaksu50 € (elo-heinä)130055736
Kausimaksu (tanssi ja soitto)*150 € (syksy tai kevät, vain jäsenille)2000652858
Baterian kausimaksu*50 € (syksy tai kevät)1010025347
Lasten kausimaksu40 € tanssi tai bateria (syksy tai kevät)
60 € tanssi ja bateria (syksy tai kevät)
5555045223
Sisarus-kausimaksu30 € (syksy tai kevät)5555083746
Kertatreenimaksu8 € (kerta)122920084
Tanssitreenikortti 5 krt (voimassa 6 kk)35 € (myös ei-jäsenille)1000376404
Tanssitreenikortti 12 krt (voimassa 6 kk)*60 € (vain jäsenille)1000357511
Kurssimaksutvaihtuvat1234411994
Esiintyvän ryhmän kausimaksu60 €203741632
Karnevaalimaksu45 € aikuiset
30 € lasten ja nuorten ryhmät
201125963
Papagaion paidat ja mekotvaihtuvat777320006
SSKL-paidatvaihtuvat6664
Levytvaihtuvat2020020006

Aikuisten maksut

5 ja 12 kerran tanssikortti on henkilökohtainen eikä niitä saa myydä eteenpäin. Molemmat tanssikortit ovat voimassa kuusi (6) kuukautta. Niiden voimassaoloa voi pidentää kolmella (3) kuukaudella maksamalla 15 euron kertamaksun niin kauan kuin kausi on vielä voimassa.

*HUOM! Aikuisten kausimaksut ja 12 kerran kortti edellyttävät aina jäsenyyttä eli jäsenmaksun maksamista (mieluiten tilille). Jäsenyys on voimassa koko toimikauden eli 1.8.-31.7.

Aikuisten soittotunneilla on käytössä kausimaksu.

Uusille tulokkaille ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen!

Lasten ja nuorten maksut

Lapset ja nuoret eivät maksa jäsenmaksua vaan 40 euron suuruisen harjoitusmaksun erikseen syys- ja kevätkaudelta. Jos lapsi käy sekä tanssi- että soittotunneilla, maksetaan toisesta puolikas kausimaksu, eli yhteensä 60 €. Katso tilinumero ja viite yläpuolelta!

Rahastajien paikallaolo harjoitustiloissa

Rahastajat ovat paikalla aikuisten tanssitunneilla ennen tunnin alkua. Rahastajat ovat mukana myös silloin, kun koulu järjestää maksullisia kursseja.

Maksutavat

  • Voit maksaa Papagaion tuotteita, jäsenmaksuja ja harjoitusmaksuja pankki- tai luottokortilla, kun rahastajamme ovat paikalla. Maksupäätteellä maksaessa maksaja voi halutessaan saada kuitin maksusta sähköpostilla. Suosittelemme tätä etenkin jäsenmaksun kohdalla.
  • Voit maksaa myös MobilePayllä ajasta ja paikasta riippumatta. Jos olet suorittanut maksun etukäteen, näytä kuitti rahastajalle kun lunastat ostoksesi.
  • Smartumilla, ePassilla ja Edenredillä voi maksaa harjoitusmaksuja, muttei jäsenyyttä, karnevaaleja eikä tuotteita.
  • Voit suorittaa maksun myös myös suoraan pankkitilille. Päivitämme maksusuoritukset jäsenrekisteriin aika ajoin. Kun lunastat tuotteita, otathan mukaan maksutositteen.

MobilePayllä maksaessasi valitse maksupaikka / vastaanottaja taulukosta MobilePay-numeroista sen mukaan, mitä olet ostamassa.

Smartum– ja Edenred-seteleillä voi maksaa niiden arvoa vastaavalla summalla. Jos setelien arvo ei riitä, lopun voi maksaa muulla tavalla. Jos setelien arvo ylittää maksettavan summan, erotusta ei korvata.

ePassimaksulla maksaessa on otettava huomioon maksun voimassaoloaika. Näytä rahastajalle voimassa olevaa ePassimaksutositetta esim. mobiilisovelluksellasi ennen tunnin alkua.

Jäseneksi liittyminen

Ensimmäistä kertaa Papagaion jäseneksi liittyvän tulee täyttää jäsentietolomake joko Luolalla tai tällä sähköisellä lomakkeella ja maksaa jäsenmaksu. Jäseneksi voi liittyä yli 18-vuotias yksityishenkilö. Jäsenenä voit ostaa jäsenhintaisia tuotteita ja palveluita sekä osallistua sambakoulun ja sambakoulujen liiton tapahtumiin (kuten vuosittain sambakarnevaaleille) sekä vuosikokouksiin.

Alle 18-vuotiaat eivät maksa jäsenmaksua, vaan kausimaksua, eivätkä näin ollen ole varsinaisia jäseniä. Alaikäiset kausimaksun maksaneet harrastajamme saavat kuitenkin osallistua sambakoulun ja liiton tapahtumiin. Kokousedustajien taas tulee olla täysi-ikäisiä.