AIKUISTEN TANSSITUNNIT SYKSY 2020

Aikuisten tunneille ovat tervetulleita kaikki 16 vuotta täyttäneet. Lasten tunnit löydät täältä. Lasten ilmoittautuminen: lapset (at) papagaio.fi.

Otamme poikkeuksellisesti aikuisten tunneille käyttöön maksimihenkilömäärärajoituksen ja ilmoittautumisen. Sisällä järjestettäville tunneille otetaan maksimissaan 15 osallistujaa, jos tunti on ulkona 20 osallistujaa.

Aikuisten tanssitunnit pidetään ensisijaisesti ulkona. Jos tanssitunti joudutaan pitämään sisällä esimerkiksi huonon sään takia, tanssitunnin osallistujille suositellaan maskia. Tämä on siis suositus ja ymmärrämme, että maskin käyttö ei ole kaikille mahdollista.

Suurin osa viikkotunneista muuttuu kurssimuotoiseksi. Drop in -tunteina jatkuvat ainoastaan tiistain alkeistunti ja lauantaitiivari. Samban keskitaso -kurssille, Samba jatkotaso -kurssille ja perjantain Karnevaalisamban alkeet -kurssille ei tarvitse ilmoittautua joka kerta, vaan kertailmoittautuminen riittää. Tulevan viikon drop in -tuntien doodle-ilmoittautumislinkit avataan sunnuntaisin ja julkistetaan Papagaion fb-ryhmässä. Toivomme, että laitat nimesi ilmoittautumislistaan viimeistään tunnin alkaessa. Näin voimme tarvittaessa informoida sinua mahdollisesta altistuksesta.

Alkeet ti klo 18.00-19.00

Olitko katsomassa sambakarnevaaleja ja jäit miettimään, ”miten tuonne pääsee mukaan”? Etsitkö iloista ja hikistä lajia, jossa pääset treenaamaan omannäköistäsi tanssia, kuuntelemaan ihanaa musiikkia ja tutustumaan uusiin ihmisiin? Tervetuloa Alkeet -tunnille!

Taso: Jos et ole aikaisemmin tanssinut karnevaalisambaa, tämä on sinulle oikea tunti.

Opettaja/t: Papagaion vaihtuvat opettajat, ks. tuntikohtaiset opettajat

Sisältö: Syyskauden alussa tunti alkaa aivan alusta. Kauden aikana käydään läpi mukavassa vauhdissa perustekniikkaa (perusaskel eli samba no pé, lantionliikkeet, vartalon ja käsien käyttö), tanssitaan lyhyitä sarjoja, harjoitellaan tilan hahmottamista, rytmissä liikkumista ja musiikin kuuntelua.

Tavoitteet: Syyskauden päättyessä oppilaalla tulisi olla selkeä näkemys samban perusliikkeistä sekä hitaasta samba no pésta. Oppilas myös tuntee jonkin verran brasilialaista musiikkia, soittimia ja on kokeillut improvisaatiota koreografian tanssimisen lisäksi. Mikäli etsit ns. perustason tuntia, jossa käydään läpi samballe olennaista liikekieltä ja tanssitekniikkaa rauhallisemmassa tempossa, tämä on juuri se tunti.

Tunti järjestetään ensisijaisesti puistossa Hesperiankadun ja Runeberginkadun risteyksen hiekkakentällä. Huonolla säällä tunti pidetään joko luolalla tai fb-livetuntina.

Samban keskitaso -kurssi 25.8.-13.10. TÄYNNÄ

Tiistaisin klo 19.15-20.15

Onko takana kokonainen kausi samban alkeita ja haluat lisää haastetta? Onko samba no pé jo tuttu, mutta haluat oppia lisää? Hyppää keskitason tunnille, niin opit entistäkin enemmän sambasta monipuolisten opettajiemme johdolla! Tunnilla tanssitaan tyylillisesti monipuolisia, vauhdikkaita sambasarjoja, syvennytään tarkemmin perustekniikkaan (perusaskel eli samba no pé, lantion liikkeet, vartalon ja käsien käyttö), harjoitellaan tilan hahmottamista, sambarytmissä liikkumista ja tanssillisuutta.
Taso: Tunnille ovat tervetulleita kaikki vähintään puoli vuotta karnevaalisambaa tanssineet. Tunnilla oletetaan, että samba no pé -askel sujuu ainakin hitaaseen tempoon.

Opettajat: Papagaion vaihtuvat ohjaajat:

25.8. Angeline
1.9. Kaisa
8.9. Emma-Julia
15.9. Emma-Julia
22.9. Kirsi L
29.9. Kirsi L
6.10. Kirsi L
13.10. Kirsi L

Kurssi järjestetään vain 15 hengelle. Tunneille ei siis pysty osallistumaan satunnaisesti paikalle tulemalla, vaan vahvistat ilmoittautumisesi seuraavasti
1. Kirjoita tietosi Doodle-linkin lomakkeeseen LINKKI: https://doodle.com/poll/zqt63xgvf6bd85c4
2. Maksa kurssimaksu: 40€ jäsenille (ja 48€ ei-jäsenille) tilinumeroon FI1880001802105628 (Danske Bank), viitenumerolla 12344. Kirjoita viestiin ”Samban keskitaso”. Vaihtoehtoisesti kurssimaksun voi maksaa Papagaion sarjakortilla (8 kertaa kortista).
3. Laita lisäksi kuva maksukuitista osoitteeseen tanssi.papagaio@gmail.com

Kurssi sisältää 8 opetuskertaa 25.8.-13.10. Kurssi järjestetään ensisijaisesti puistossa Hesperiankadun ja Runeberginkadun risteyksen hiekkakentällä. Huonolla säällä tunti pidetään joko luolalla tai online-live -tuntina suljetussa kurssin omassa fb-ryhmässä. Jos tunti ei ole puistossa, siitä tiedotetaan kurssin fb-ryhmässä.

Samban jatkotaso -kurssi 26.8.-14.10.

Keskiviikkoisin klo 18.45-19.40

Jatkotason tunti tarjoaa haastetta passistoille ja muille edistyneemmille tanssijoille, jotka haluavat hioa tekniikkaansa ja ilmaisuaan, omaa yksilöllistä tyyliään. Paneudu samban eri vivahteisiin tällä tunnilla, jolla käsitellään monipuolisesti erilaisia teemoja, kuten Salgueiro-tyylin samba, soolotanssi eri soittimien mukaan, esiintyminen jne. Tämän tunnin erityistä herkkua on aina silloin tällöin paikalla oleva livesäestäjä!

Taso: Tunnille ovat tervetulleita kaikki vähintään vuoden karnevaalisambaa tanssineet. Tunnilla oletetaan, että samba no pé -askel sujuu nopeaan tempoon.

Opettaja/t: Papagaion vaihtuvat ohjaajat (ks. tuntikohtaiset opettajat)

Kurssi järjestetään vain 15 hengelle. Tunneille ei siis pysty osallistumaan satunnaisesti paikalle tulemalla, vaan vahvistat ilmoittautumisesi seuraavasti
1. Kirjoita tietosi Doodle-linkin lomakkeeseen LINKKI: https://doodle.com/poll/8pg4bzxcbfnz4trc
2. Maksa kurssimaksu: 40€ jäsenille (ja 48€ ei-jäsenille) tilinumeroon FI1880001802105628 (Danske Bank), viitenumerolla 12344. Kirjoita viestiin ”Samban jatkotaso”. Vaihtoehtoisesti kurssimaksun voi maksaa Papagaion sarjakortilla (8 kertaa kortista).
3. Laita lisäksi kuva maksukuitista osoitteeseen tanssi.papagaio@gmail.com

Kurssi sisältää 8 opetuskertaa: 26.8., 2.9., 9.9., 16.9., 23.9., 30.9., 7.10. ja 14.10. Kurssi järjestetään ensisijaisesti puistossa Hesperiankadun ja Runeberginkadun risteyksen hiekkakentällä. Huonolla säällä tunti pidetään joko luolalla tai online-live -tuntina suljetussa kurssin omassa fb-ryhmässä. Jos tunti ei ole puistossa, siitä tiedotetaan kurssin fb-ryhmässä.

Karnevaalisamban alkeet  pe klo 18.15-19.15

Nyt jos joskus on aika lähteä tanssimaan sambaa oikein vauhdikkaalla startilla! Nimittäin elokuussa pyörähtävät käyntiin Papagaion karnevaalisamban alkeistunnit, jotka pyöräyttävät meidät ihaniin karnevaalitunnelmiin alusta saakka. Tavoitteena tällä 11 kerran kurssilla on oppia samba no pén salat, tanssia yleisimpiä samballe ominaisia liikkeitä ja nauttia samban ilosta – huumoria ja hyvää musiikkia unohtamatta tietenkään. Kirsikkana kakun päällä: tulemme saamaan myös livemusiikkia kurssin loppupuolella eli pääset tanssimaan kurssilla oikeisiin sambassa käytettäviin soittimiin!

Kolmen eri opettajan, Fannyn, Jennyn ja Senin ohjauksissa saat mukavaa vaihtelua sekä erilaisia tyylejä tanssioppeihisi.

Uusista terveyteen ja turvallisuuteen liittyvistä ohjeistuksista johtuen kurssi järjestetään vain 15 hengelle. Tunneille ei siis pysty osallistumaan satunnaisesti paikalle tulemalla, vaan vahvistat ilmoittautumisesi ainoastaan kirjoittamalla tietosi alla olevan Doodle-linkin lomakkeeseen sekä maksamalla kurssimaksun 60€ tilinumeroon FI1880001802105628 (Danske Bank), viitenumerolla 12344. Kirjoita viestiin ”Karnevaalisamban alkeiskurssi”.

Doodle-linkki: https://doodle.com/poll/esuxrhi7quuqqza7

Tämä kurssimaksu sisältää Papagaion 12 kerran kortin, joten sinulle jää bonukseksi vielä yksi kerta käytettäväksi jollekin toiselle tanssitunnille. Kannattaa hyödyntää tämä poikkeuksellinen tilanne, sillä ensimmäistä kertaa Papagaion jäsenille yksinoikeudella myyty 12 kerran edullinen treenikortti toimii kurssimaksuna nyt myös ei-jäsenille!

Maksut tarkistetaan ennen ensimmäisiä tunteja, jotta varmistamme oikean määrän oppilaita tunneille ja täten takaamme kaikille turvallisen ympäristön treenata.

Kurssin opetuskerrat ovat 21.8., 28.8., 4.9., 11.9., 18.9., 25.9., 2.10., 9.10., 16.10., 23.10., 30.10.

Lauantaitiivari la klo 12.00-13.15

Tiiviskurssimaista opetusta vaihtuvilla teemoilla. Kurssit ovat 1-2 kerran pituisia ja opettaja on koko kurssin ajan sama. Myös yksittäisille tunneille voi tulla. Seuraa kurssitarjontaa tuntikohtaisten opettajien listalta ja Papagaion Facebook-ryhmässä.

Taso: vaihtuva

Opettaja/t: Papagaion vaihtuvat opettajat (ks. tuntikohtaiset opettajat)

Tiivarit järjestetään ensisijaisesti puistossa Hesperiankadun ja Runeberginkadun risteyksen hiekkakentällä. Huonolla säällä tunti pidetään joko luolalla tai fb-livetuntina.

Sambakoulutunti on turvallisuussyistä tauolla syksyllä 2020.

Miesten tyyli ma klo 17.00-18.00

Järjestetään joka kuukauden toisena maanantaina. Keskitytään miesten liikekieleen sambassa, avoin kaikille.

Opettaja/t: Papagaion vaihtuvat opettajat (ks. tuntikohtaiset opettajat)