Tervetuloa Império do Papagaioon – Stadin omaan sambakouluun!

SAMBAKOULUN TOIMINTA

Império do Papagaio on perinteikäs helsinkiläinen sambakoulu. Tarjoamme kaikenikäisille mahdollisuuden oppia ja treenata aitoa brasilialaista karnevaalisambaa – tanssia ja soittoa – sekä osallistua jokavuotiseen karnevaalikulkueeseen. Seuraavan kerran Helsinki Samba Carnaval järjestetään lauantaina 12.6.2021.

Syyskautemme alkaa maanantaina 17.8.2020 ja päättyy perjantaina 11.12.2020. Uusille kokeilijoille ensimmäinen tunti on maksuton, tervetuloa! Kaikki tuntimme pidetään Töölössä. Aikuisten tanssitunnit pidetään tällä hetkellä ensisijaisesti ulkona sään salliessa, muuten omassa treenitilassamme tai verkossa tilanteesta riippuen.

Näin varaudumme pandemian hillitsemiseen:

Covid-19 varautuminen

Tämän lisäksi värikäs sambayhteisömme esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa. Haluatteko tarjota ikimuistoisen elämyksen, joka nostaa tunnelman kattoon? Sambakoulu Império do Papagaio on Suomen menestyksekkäin sambakoulu, jonka loistelias sambashow on vertaansa vailla. Aitoa, elävää musiikkia jokaisessa esityksessä – tätä saat pääkaupunkiseudulla vain meiltä! Tällä hetkellä parhaat tilaisuudet keskittyvät ulkotiloihin tai läheisyyden suhteen hyvin väljästi suunniteltuihin tapahtumiin.

Parhaimmat fanituotteet löydät verkkokaupastamme.
Sambakoulumme toimintaa tukemassa mukana: Honda Marine

Lukujärjestys syksy 2020