AIKUISTEN TANSSITUNNIT KEVÄT 2021

Jatkamme toistaiseksi etätuntien pitämistä suositusten mukaisesti. Luolalle voidaan ottaa myös pienryhmä oppilaita.  Tanssitunnit jatkavat kurssimuotoisina ja kurssien lähiopetusta lisätään tilanteen salliessa. Suunnitteilla on myös ulkotuntien käynnistäminen heti säiden lämmetessä!

Samban alkeet -kurssi 20.4.-11.5.

Tiistaisin klo 18-19

Samban alkeet -kurssilla tutustutaan karnevaalisamballe ominaiseen vartalon käyttöön ja musiikin rytmiin sekä opetellaan perusaskel, samba no pé, ihan alusta lähtien. Lisäksi opetellaan myös muita karnevaalisamban liikkeitä sekä niiden yhdistämistä lyhyinä sarjoina. Et tarvitse aiempaa tanssikokemusta. Opettajina toimivat Papagaion vaihtuvat ohjaajat ks. tuntikohtaiset opettajat.

Kurssi järjestetään tiistaisin klo 18-19. Neljän kerran kurssin opetuskerrat ovat 20.4., 27.4., 4.5. ja 11.5. Tunnit pidetään online-tunteina ja lähetetään kurssin sisäisessä fb-ryhmässä fb-live-lähetyksinä. Paikalle Luolalle otetaan myös pienryhmä (max 4/kerta) tanssijoita. Tallenteet tunneista ovat käytössä kurssin loppuun asti.

Kurssille ilmoittautuminen

Vahvistat ilmoittautumisesi koko kurssille seuraavasti:

  1. Maksa kurssimaksu: 20€ jäsenille (ja 28€ ei-jäsenille) tilinumeroon FI1880001802105628 (Danske Bank), viitenumerolla 12344. Vaihtoehtoisesti kurssimaksun voi maksaa Papagaion sarjakortilla (4 kertaa kortista), MobilePaylla (vastaanottajakenttään koodi 57511 ja viestiin T) tai liikuntaedulla (Smartum, ePassi).
  2. Laita lisäksi kuva maksukuitista (tai ruksatusta sarjakortista) osoitteeseen tanssi.papagaio@gmail.com viimeistään maanantaina 19.4. (viestin otsikoksi Samban alkeet). Kun olet lähettänyt sähköpostin, saat sähköpostitse kutsun kurssin suljettuun fb-ryhmään.

Samban keskitaso -kurssi 4.5.-18.5.

Tiistaisin klo 19.15-20.15

Onko takana kokonainen kausi samban alkeita ja haluat lisää haastetta? Onko samba no pé jo tuttu, mutta haluat oppia lisää? Hyppää keskitason tunnille, niin opit entistäkin enemmän sambasta monipuolisten opettajiemme johdolla! Tunnilla tanssitaan tyylillisesti monipuolisia, vauhdikkaita sambasarjoja, syvennytään tarkemmin perustekniikkaan (perusaskel eli samba no pé, lantion liikkeet, vartalon ja käsien käyttö), harjoitellaan tilan hahmottamista, sambarytmissä liikkumista ja tanssillisuutta. Tunnille ovat tervetulleita kaikki vähintään puoli vuotta karnevaalisambaa tanssineet. Tunnilla oletetaan, että samba no pé -askel sujuu ainakin hitaaseen tempoon.

Kurssin opetuskerrat ovat 4.5., 11.5. ja 18.5. Tunnit pidetään hybridinä eli sekä online-tunteina että lähiopetuksena pienryhmässä. Tunnit lähetetään kurssin sisäisessä fb-ryhmässä fb-live-lähetyksinä. Tallenteet tunneista ovat käytössä kurssin loppuun asti. Paikalle Luolalle otetaan myös pienryhmä (max 6/kerta) tanssijoita. Salipaikat tulevat jakoon kurssin sisäisessä fb-ryhmässä.

Kurssille ilmoittautuminen

Vahvistat ilmoittautumisesi koko kurssille seuraavasti:

  1. Maksa kurssimaksu: 15€ jäsenille (ja 21€ ei-jäsenille) tilinumeroon FI1880001802105628 (Danske Bank), viitenumerolla 12344. Vaihtoehtoisesti kurssimaksun voi maksaa Papagaion sarjakortilla (3 kertaa kortista), MobilePaylla (vastaanottajakenttään koodi 57511 ja viestiin T) tai liikuntaedulla (Smartum, ePassi)
  2. Laita lisäksi kuva maksukuitista (tai ruksatusta sarjakortista) osoitteeseen tanssi.papagaio@gmail.com viimeistään tiistaina 4.5. klo 14  (viestin otsikoksi Samban keskitaso). Kun olet lähettänyt sähköpostin saat sähköpostitse kutsun kurssin suljettuun fb-ryhmään.

Samban jatkotaso -kurssi 5-12.5.

Keskiviikkoisin klo 18.45-19.40

Jatkotason tunti tarjoaa haastetta passistoille ja muille edistyneemmille tanssijoille, jotka haluavat hioa tekniikkaansa ja ilmaisuaan, omaa yksilöllistä tyyliään. Paneudu samban eri vivahteisiin tällä tunnilla, jolla käsitellään monipuolisesti erilaisia teemoja, kuten Salgueiro-tyylin samba, soolotanssi eri soittimien mukaan, esiintyminen jne. Tunnille ovat tervetulleita kaikki vähintään vuoden karnevaalisambaa tanssineet. Tunnilla oletetaan, että samba no pé -askel sujuu enredo-tempoon. Opettajina toimivat Kaisa ja Salla.

Kahden kerran kurssin opetuskerrat ovat 5.5. ja 12.5. Tunnit pidetään hybriditunteina eli online-tunteina mutta Luolalle otetaan 6 tanssijaa/tunti. Salipaikat ovat jaossa kurssin sisäisessä fb-ryhmässä. Tunnit lähetetään kurssin sisäisessä fb-ryhmässä fb-live-lähetyksinä sekä Zoomin välityksellä (linkki jaetaan ryhmässä). Tallenteet tunneista ovat käytössä kurssin loppuun asti.

Kurssille ilmoittautuminen

Vahvistat ilmoittautumisesi koko kurssille seuraavasti:

  1. Maksa kurssimaksu: 10€ jäsenille (ja 14€ ei-jäsenille) tilinumeroon FI1880001802105628 (Danske Bank), viitenumerolla 12344 Vaihtoehtoisesti kurssimaksun voi maksaa Papagaion sarjakortilla (2 kertaa kortista), MobilePaylla (vastaanottajakenttään koodi 57511 ja viestiin T) tai liikuntaedulla (Smartum, ePassi)
  2. Laita lisäksi kuva maksukuitista (tai ruksatusta sarjakortista) osoitteeseen tanssi.papagaio@gmail.com viimeistään tiistaina 4.5. (viestin otsikoksi Samban jatkotaso). Kun olet lähettänyt sähköpostin saat sähköpostitse kutsun kurssin suljettuun fb-ryhmään.

Karnevaalisamban alkeet  pe klo 18.15-19.15

Tämä tunti pyörähtää käyntiin heti kun ryhmäopetus Luolalla on taas mahdollista.

Nostalgiatunnit 3.4. -29.5.

Lauantaisin klo 11-12

Onko sinulla pitkä tauko samban tanssimisessa? Haluaisitko viritellä uudestaan tanssimooveja vanhojen, klassikkosambojen ja samba-reggaen tahtiin? Vai eikö polvet kestä enää nopeampitempoisia tunteja?

Nostalgia-tunnilla etenemme normaalitunteja rauhallisempaan tempoon ja liikkeet ovat pehmeitä, unohtamatta kuitenkaan samban perusrytmiä ja liikkumista. Tunti on tarkoitettu jo aikaisemmin sambaa tanssineille, joille samballe ominainen liikekieli on tuttua. Ohjaajana toimii Kirsi Lindroos.

Kurssi järjestetään joka toinen lauantai klo 11-12. Viiden kerran kurssin opetuskerrat ovat 3.4., 17.4., 24.4., 15.5. ja 29.5. Tunnit pidetään online-tunteina niin kauan kun nykyiset rajoitukset ovat voimassa. Tunnit lähetetään kurssin sisäisessä fb-ryhmässä fb-live-lähetyksinä. Tallenteet tunneista ovat käytössä toukokuun loppuun asti. Heti kun ryhmäliikunta taas sallitaan, jatkamme hybridimuotoista opetusta, eli online-tunnit jatkuvat koko 5:n kerran kurssin ajan, mutta paikalle voidaan ottaa myös pienryhmä tanssijoita. Salipaikat tulevat jakoon kurssin sisäisessä fb-ryhmässä.

Kurssille ilmoittautuminen

Vahvistat ilmoittautumisesi koko kurssille seuraavasti:

  1. Maksa kurssimaksu: 25€ jäsenille (ja 35€ ei-jäsenille) tilinumeroon FI1880001802105628 (Danske Bank), viitenumerolla 12344. Vaihtoehtoisesti kurssimaksun voi maksaa Papagaion sarjakortilla (5 kertaa kortista), Mobilepaylla (vastaanottajakenttään koodi 57511 ja viestiin T) tai liikuntaedulla (Smartum, EPassi)
  2. Laita lisäksi kuva maksukuitista (tai ruksatusta sarjakortista) osoitteeseen tanssi.papagaio@gmail.com viimeistään perjantaina 2.4. (viestin otsikoksi Nostalgiatunti). Kun olet lähettänyt sähköpostin saat sähköpostitse kutsun kurssin suljettuun fb-ryhmään.

Lauantaitiivari la klo 12.15-13.15

Tiiviskurssimaista opetusta vaihtuvilla teemoilla. Kurssit ovat 1-2 kerran pituisia ja opettaja on koko kurssin ajan sama. Myös yksittäisille tunneille voi tulla. Seuraa kurssitarjontaa tuntikohtaisten opettajien listalta ja Papagaion Facebook-ryhmässä.

Miesten tyyli kevät 2021

Miestanssijat treenaavat keväällä 2021 seuraavan kerran 8.5. klo 15.00-16.00. Miesten tunneilla keskitytään miesten liikekieleen sambassa ja ne ovat avoimia kaikille. Tunnit ohjaa Cassio tai Sergey. Jos haluat mukaan miesten tyylin tunnille, kysy vapaita paikkoja cassiobribeiro (at) gmail.com.

Aikuisten tunneille ovat tervetulleita kaikki 16 vuotta täyttäneet. Lasten tunnit löydät täältä. Lasten ilmoittautuminen: lapset (at) papagaio.fi.